Over BuBclean

  Onze visie:

  “Innoveren op het gebied van ultrasoon reinigen”
  Ultrasoon reinigen is goed, maar nog niet (altijd) goed genoeg, is de gedachte waar wij in 2013 BuBclean mee zijn gestart. Met onze kennis vanuit de Universiteit Twente ontwikkelen we innovatieve producten en technieken voor ultrasoon reinigen, een methode die eigenlijk al 70 jaar stil staat.

   

  Het team

  Dr. David Fernandez Rivas
  CTO
  David is mede-oprichter van BuBclean in 2013. Als Assistant Professor bij de Universiteit Twente is hij verantwoordelijk voor het onderzoek naar nieuwe mogelijkheden met ultrasone cavitatie.
  Hij deed zijn PhD onderzoek bij de Mesoscale Chemical Systems groep, naar het controleren van akoestische cavitatie. Hij is expert op het gebied van ultrasone cavitatie en de toepassingen daarvan voor o.a. sonochemische effecten en oppervlaktebewerkingen.
  MSc. Lea Milovich                                      
  CEO
  Met ruime ervaring en een lange track record op het gebeid van internationale business development en project management is Lea verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten van BuBclean.
  Lea trad in 2018 in bij BuBclean als zakenpartner en is enthousiast over het op de markt brengen van nieuwe ultrasone reinigingstechnologieën  
  Dr. Jorge Eduardo Parada Puig
  Business Advisor
  Jorge heeft 10+ jaar ervaring in R&D, Technical Service Innovation en Project management. Hij ondersteunt BuBclean sinds 2017 met advies op het gebied van business development.

   

  Adviseurs

  Onze innovaties worden ondersteund door onze wetenschappelijk adviseurs:

  Dr. Bram Verhaagen

  Bram heeft samen met David BuBclean opgericht in 2013. Vandaag geeft Bram advies aan BuBclean als wetenschappelijke consulent.

  Prof. Michel Versluis
  Physical and Medical Acoustics, Physics of Fluids group, University of Twente
  Prof. Han Gardeniers
  Mesoscale Chemical Systems group, University of Twente

  Daarnaast worden we op commercieel vlak ondersteund door verschillende informele adviseurs waaronder:

  Jealemy Galindo Millán
  Freelance Branding Consultant

  Stagiaires

  BSc. Nuria Toril Ortiz de Latierro
  Commerciële stagiaire
  Nuria is afgestudeerd in Internationale Betrekkingen aan de Universidad de Deusto in Bilbo, Spanje, en richt zich op marktonderzoek en analyse.

  BSc. Maria Fernanda Pappaterra
  Wetenschappelijke stagiaire
  Maria is afgestudeerd in Chemical Engineering met een uitstekende academische prestatie in Venezuela. In september 2018 is ze begonnen als wetenschappelijk stagiair bij BuBclean en ze richt zich op het onderzoek en de ontwikkeling van potentiële toepassingen van ultrason cavitatie-gebaseerde technologie die door BuBclean wordt gevaloriseerd in waterbehandeling.


   

  Wil jij dit team komen versterken? Kijk dan op onze vacaturepagina!