‘Laan van Innovatie’-boom voor BuBclean

BuBclean is één van de 75 innovatieve bedrijven die symbolisch een boom cadeau hebben gekregen aan de Laan van Innovatie in Enschede.

Innovation tree

De Laan van Innovatie is de eretitel die het Kennispark Twente vorig jaar meegaven aan de Hengelosestraat in Enschede. Via deze eretitel en de toegekende bomen wil het kennispark voor een breed publiek zichtbaar maken hoe trots zij zijn op deze bedrijven. De bomen staan namelijk symbool voor duurzame groei van innovatieve bedrijven uit en in Twente. In 2012 kregen al 75 bedrijven uit Twente een boom. Dit jaar zullen nog eens 75 bedrijven een boom krijgen.

Het kennispark is van mening dat ook BuBclean een boom verdient aan deze ‘Laan van Innovatie’. Dit is gevierd op donderdagmiddag 28 november, tijdens de feestelijkheden vanwege het toekennen van de titel ‘Beste Bedrijventerrein van Nederland 2013’ aan Kennispark Twente.

BuBclean is vereerd en dankbaar voor de toekenning van een ‘Laan van Innovatie’-boom en is trots om deel uit te mogen maken van Kennispark Twente.

 

Lees meer op: http://www.kennispark.nl/nl/facilities/laan-van-innovatie/